Daikin värmepumpssystem ett ledande märke i Linköping

Daikin är idag ett av de ledande märkena när det kommer till värmesystem (VVS) i våra svenska hem då de ständigt kommer med nya och modernt utvecklade lösningar på hur vi så ekonomiskt och smidigt kan värma hus och rum. De har även den idag längsta garantitiden på sina varor, ända upp till 8 år medan motsvarande företag och tillverkare endast har garanti på sina produkter i 5 år, alltså 3 hela år mindre än Daikin. När det kommer till VVS i Linköping med omnejd märks det tydligt att just Daikin är ett av de mest populära märkena i de områdena. Detta beror sannolikt på att återförsäljare i närliggande områden ofta rekommenderar just detta populära märke.

År 2006 kom Daikin med sin första luft och vattenvärmepump som var utför i ett så kallat splitsystem där man kan använda sig utav båda funktionerna för bästa möjliga uppvärmningssystem. En av deras pumpar Daikin Altherma är även utvecklad för att klara av att värma upp ditt hem när det är så mycket som 25 minusgrader utomhus, d.v.s. det är ultimat för oss här uppe i Sverige och norden med våra kalla och växlande klimat vilket gör den till ett utmärkt val vare sig du bor i Stockholm, Linköping eller på någon helt annan ort.

Andra funktioner som de har utvecklat är även att de är väldigt tystgående för minimalt störande ljud, de renar luften, avfuktar, och har ett system inbyggt så du kan välja att värma upp det veckovis eller helgvis om du t.ex. har installerat en värmepump i ditt fritidshus och inte behöver ha det uppvärmt hela tiden. Den kan även användas som ett luftkonditioneringssystem samtidigt som den antingen värmer upp en svalkar av ditt hem både vinter som sommar.

Daikin har flera återförsäljare landet över där man kan få hjälp av utbildade och professionella installatörer och tekniker för att få det bästa värmesystemet efter dina och din familjs behov av uppvärmning i hemmet. I närheten av Linköping ligger VVS företaget Comfort Åtvidabergs Rör AB som jag varmt rekommenderar, de hjälper dig med priser, modell, installation och i framtiden är det även bra att ha en kontakt för en fortsatt service och underhållning av din värmepump som behövs ca. en gång vartannat år för längsta möjliga livstid. 

Så tveka inte om du är i VVS behov vare sig det gäller en ny värmepump eller något helt annat utan ta kontakt med Åtvidabergs Rör AB​ redan idag om du bor i området, eller varför inte göra deras hemsida ett besök till att börja med!​